Mine Apper

Viser en liste med enheter som er koblet sammen med GatGo.

Navn:

Viser navnet på enheten eller det kan angis et egendefinert navn.

Registrert:

Dato for nå enheten ble koblet sammen med MinGat.

Du vil motta en SMS for hver enhet som knyttes til din brukerkonto.

Det samme dersom enheten slettes

Sist aktiv:

Dato for når GatGo ble brukt sist.

Ønsker du å koble til en ny enhet velger du knappen "Koble enhet"

Koble enhet:

Da vil du komme til en wizard som forteller hva du skal gjøre.

Først må GatGo installeres på enheten du ønsker å koble til - velg neste
Åpne GatGo enheten og velg "Logg inn". Da kan du scanne QR koden som vises på skjermen i MinGat. I Gatgo vil det komme en 8 tegns kode.

Alternativ innlogging: Dersom du ikke vil bruke kameraet på mobiltelefonen, eller kamera er ødelagt, kan du velge linken nederst på siden.

Denne vil åpne en nettadresse som du må legge inn i GatGo på enheten. Når det er gjort i GatGo vil du få en 8 tegns kode i retur.

Velg neste og skriv inn den koden du fikk i GatGo inn i MinGat.
Koblingen verifiseres i GatGo og i MinGat og GatGo er klar til bruk.